Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cafea verde boabe ecologica 100g Peru
86 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aceasta cafea este cultivata in zona El Palomar din Peru, zona in care sunt indeplinite toate condițiile pentru a produce o cafea de o calitate excelentă. Cafea este produsă de C.A.F.E. (Coopérative Agricole de Fruits Ecologiques) Sanchirio Palomar. Tot procesul de cultivare si recoltare este atent supravegheat si este certificat de Naturland Asociația din Germania și Elveția control OMI.

Cafeaua verde este cafeaua cruda, neprajita sau procesata. Are gust de cafea, dar aroma e mult mai intensa. In plus, dupa prajire, isi pastreaza intacte proprietatile terapeutice. Putem praji acasa boabele verzi, 10-15 minute, in cuptor. Fara adaos de substante chimice, cafeaua rezultata nu va mai fi toxica. Acest tip de cafea este net superior celui clasic, efectele curative fiind mai evidente. Astfel, o ceasca de cafea verde va furniza organismului o cantitate impresionanta de antioxidanti, va lupta cu celulita si va blinda organismul cu un scut anticancer.

Despre cafeaua verde se mai stie ca diminueaza riscul de diabet, ajuta la depurarea ficatului si creste eficienta medicamentelor. Dar cel mai cunoscut efect al cafelei verzi este acela de a-i ajuta pe cei care tin regim de slabit. Datorita continutului ridicat de acid clorogenic, se accelereaza metabolismul si aportul de glucoza este inhibat. Acelasi acid reduce si absorbtia zaharului in organism. 10 grame de cafea consumate inaintea principalelor mese ale zilei duc la reducerea grasimilor din corp. Pentru rezultate bune, sunt recomandate doua cani de cafea verde pe zi, de preferat in prima parte a zilei.
Din Gura in Gura